Zadužbina Janković Andjelkovic

Tradicionalni skup stipendista Zadužbine

Tradicionalni skup studenata Zadužbine održan je 04.maja 2022, u prostorijama “S kafea”, nakon dve godine pauze zbog kovid pandemije. Skup studenata Zadužbine je tradicija započeta sa prvom generacijom stipendista, a ovo mesto na kom se rađaju nove ideje, razmenjuju mišljenja I planiraju dalje akcije I projekti, ispunilo je više od četrdeset studenata- stipendista, sa različitih fakulteta. 

Skup stipendista Zadužbine je mesto na kom se rađaju nove ideje, razmenjuju mišljenja i planiraju dalje akcije

Zadužbina Janković Anđelković

Kao i uvek, dve glavne teme su bile unapređenje rada Zadužbine, te diskusija o nastavku školovanja stipendista, njihovom napredovanju I odabiru sfera u kojima bi njihovo znanje bilo najbolje upotrebljeno. 

Kako je konstatovano da su trenutni studenti Zadužbine druga generacija stipendista, I da su se mnogi od njih upoznali na samom skupu, povela se diskusija o tome kako unaprediti rad Zadužbine,I od strane studenata, I od strane upravitelja Zadužbine. Naravno, posle izlaganja ideja za budućnost, upravitelja Zadužbine, javilo se još mnogo ideja stipendista, pa se u narednom periodu očekuju zajedničke akcije, ali i projekti, čiji će idejni tvorci biti stipendisti Zadužbine. 

Kako su stipendisti najbitniji deo Zadužbine, njihova dostignuća, radove I uspehe možete pratiti na novom sajtu Zadužbine Janković Anđelković. 

Exit mobile version